Bertil´s lille blogg

Bertil´s lille blogg
Bertil's blogg

fredag 20. november 2009

Hest er best











Et aldri så lite bilderas fra Celine og mammas tur i stallen i dag! Celine ridde, og mamma tommekjørte. Trim for både hest og eier..

Søster frisør....


Søstrene er gode venner, og hjelper hverandre med det meste... Akkurat frisørhjelp er ikke mamma så glad for at de gir hverandre.... Sånn ble Hannah seende ut etter at storesøster Celine hadde "tuppet" litt... ÅÅÅÅ, Hannah hadde jo så fint hår, og luggen har vi spart lang ,siden ho var bittelita.... Ja,ja den gror jo ut igjen....

Sykdom...


Syk jente, Sarah kom hjem fra barnehagen og var ikke pigg. Pappa'n tok tempen, og det viste 39,9... vææææææ. Men tross høy temp, var lille trollet i full fart. Er det mulig liksom??? En annen hadde jo liggi strøken:)

torsdag 19. november 2009

scrapp


tirsdag 17. november 2009

Bilderas


Fotballgutten

Bestevenner, Celine og Mini- Mina






Lille dukkemamma'n




Fotballjente:)

Celine har begynt på fotball! Dette er fra første trening, og det var sååååå moro! Er dette en fremtidig landslagsspiller mon tro???

fredag 13. november 2009

Naturen i Siljan



Ny blogg


Har fiksa litt på blogg'n, med god hjelp fra ei på BV:)
Morro m 3 kolonner, bilder og bloggliste. Ser jo nesten litt proff ut;) hihi
også har jeg lekt meg litt i psc igjen...

onsdag 4. november 2009

Scrappa litt..




tirsdag 3. november 2009

Syke

I dag er alle hjemme, eller det vil si jeg og ungene:) Sarah og Hannah har ikke bhgplass i dag, og Sebastian og Celine har jeg holdt hjemme fra skolen. Formen er ikke på topp hos noen. Tror ikke det er nøffe-syken, heller den vanlige influensaen;) Blir litt ampert her i heimen, men sånn er det jo med 4 halvsyke barn og en mamma som ikke er i form....:) keep smiling