Bertil´s lille blogg

Bertil´s lille blogg
Bertil's blogg

onsdag 24. august 2011

Prøvd meg som bryllupsfotograf !!!!Ei venninne skulle gifte seg, og JEG fikk det ærefulle oppdraget og skulle forevige dagen deres!!! Kan ikke si annet at jeg hadde en del sommerfugler i magen, men jeg takker for tilliten Gitte og Henning!!!!! Og håper dere blir iallefall litt fornøyd med noen av bildene :) Jeg hadde iallefall en super dag, koste meg masse bak kameraet :)) Det var ikke vanskelig og finne fine motiver denne dagen :) Dere er jo bare sååå fantastisk nydelig !! Gratulere med dagen, og lykke til videre i framtiden :) Jeg er veldig glad i dere :))
Så her kommer et lite glimt fra dagen :) (tok 694 bilder, så alleblir nok ikke vist fram...)

3 kommentarer:

Tutta sa...

Du er bare såååå flink Bertil!!! Skulle leid deg i mitt bryllup også;o)

Lisa MR sa...

Hei,for noen utrolig kule bilder..Dette ser proft ut,å annerledes enn hva man forventer av bryllupsbilder i utgangspunktet.Bryllupsbilder,for meg,er fort litt kjedelig,å at man burde kjenne dem for å sette pris på bildene....Men Bertil, disse bildene likte jeg godt,kule kunstnerikske detaljer og vinkler..You go girl!!!!-Lisa

bertil eller Therese om du vil;-) sa...

ÅÅÅ, tusen takk for kommentarer jenter:) Det varmer ett hobbyfotograf-hjerte ;)) Tutta: skulle mer enn gjerne tatt bilder i ditt bryllup også :))
Lisa: Jeg er veldig enig med deg i at bryllupsbilder fort kan bli kjedelige, derfor har jeg prøvd å "se" brudeparet på litt andre måter, vinkler og detaljer. Syns ofte bildene (og detaljene) blir bedre når en kommer tett på :) Tok selvfølgelig en del tradisjonelle bilder i bryllupet også, en blanding blir ofte veldig bra:) Hurra for det digitale, som gjør at en kan shoote mange bilder, og fange de rette og uplanlagte øyeblikkene ;) Gøy med foto !!!!